Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjištění stavu rejstříku řidiče

Od: ridicamater odpovědí: 4 změna:

Zdravím a rovnou se omlouvám za neschopnost popsat přesně co vlastně hledám:) Občas mě chytí policie za překročení rychlosti,zaplatím pokutu...a ted bych chtěla zjistit jak na tom jsem,jestli už je to rok co jsem "čistá" nebo ještě ne,dá se to nějak zjistit? Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dojděte tam kde Vám vydali řidičák, nebo na větší poště..

Za pár kaček a za pár minut je to hotové.

doplněno 08.09.14 20:33:

zjistit stav bodového konta, výpis karty řidiče...

cokolik, co potřebujete vědět...

Na evidenci řidičů se toho dozvíte více..

ridicamater
hodnocení

Ok,a můžu se ještě zeptat co mám vlastně chtít?Je to výpis z nějakého rejstříku?Jinak děkuji :)

svyjabob*

Řeknete že chcete " výpis karty řidiče " , a na každé poště vám ho za 50 kč( normálně je to za 100kč ale teď byla sleva nevím zda stále platí ) vytisknou , jsou tam pokuty a body ...

hodnocení

0x

Nazval bych to takto-"Nevím jak na to,kde zjistím kolik mám bodů?"

Pkd jste neobržel-la předvolání k Podání vysvětlení přestupku-nemáte žádný bodík a tudíž je zbytečené platit za toto na a) na oboru úřadu,b) na místech označených jako CzechPoint (pošty atd).

Pkd tam půjdete tak jistě budou chtít Vaše data+ OP,skrz bodové ohodnocení možná i ŘP+ peníze!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]