Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuji radu kdy vyměnit na autě zadní tlumiče.Jsou tam cca 20 000km což mi přijde málo. Na pohled jsou už od oleje a když zatlačím na kufr ,tak se po zhoupnutí hned vrátí nahoru.Je možný aby vydrželi tak málo? Děkuji Vladimír
Jestli z nich teče olej, mají to za sebou. Pokud se poškodily kryty pístní tyče a dostává se tam nečistota, zkracuje se životnost. Mně na jedné straně odešel cca po 100 tis km - mechanická vada, zlomená pístnice. Protože jsem chtě ušetřit 200 korun za kryt a držák krytu, vydržel tento tlumič 120 tis a odešel, tentokrát z něj vytékal olej. Zatímco druhý měl najeto 210 tis, ještě slušně tlumil. Vyměnil jsem je tentokrát oba a hlavně i s originálními kryty a dorazy tak doufám, že už vydrží až do prodeje auta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.