Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovanie okien

Od: papagrill odpovědí: 2 změna:
Zdravim chcem sa spytat nejakeho skuseneho ci mi nevie poradit ako funguju elekricke okna v aute mam jede spinac vadny tak chcem vymenit obydva a ani za pan zistit ktory je spinany na okna. Je to 6 pin. Ked dam multimeter na kostru a prilozim napr na pin 2 tak po zapnuti svetiel sa mi tam zobrazi napatie 12v co je pre osvetlenie vypinaca.ak vypnem osvetlenie a zapnem zapalovanie tak sa mi tam zase zobrazi napatie..Ked meriam ohm metrom pin 2-4 tak mi to ukazuje skrat teda ze su navzajom pospajane co mi nejde do hlavy pretoze jeden z nich je kostra aspon to tak ukazuje merak.krajne vodice 1 a 5 by mali ist priamo na motorcek 1pin stahovanie okna a 5pin stahovanie okna.ked som skusal spojit piny 2-4 s pinom 1 alebo 5 tak sa nic nedialo.okno ani necvaklo.pritom Na starom vypinaci funguje. Len ma zaujima ci kostra motorceka je spojena na priamo a cez vypinac je le ovladany plus Alebo sa cez vypinac spaja aj kostra..dakujem..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Nevím jak 6pinový, ale při 5pinech to je: 2 přívod (plus a mínus), dva k motorku (přehazuje se na nich vypínačem polarita) a jeden na podsvětlení tlačítka.

Třeba trochu pomůže.

papagrill
hodnocení

A vies mi to nejak podrobne popisat ako ten 5 pin pracuje?ja som si to vysvetloval tak ze motorcek je spojeny priamo s kostrou a cez vypinac ovladam len plus hore alebo dole.. ale tak to nebude ked mi to nefunguje. A dakujem za odpoved :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]