Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičiště po trenažeru?

Od: ondrej1 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, jestli když mám hotový trenažér v autoškole, tak jestli pak jdu ještě na cvičiště nebo hned už do provozu?

Děkuji za odpovědi..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Jde se rovnou do provozu :)

Možná zíleží na autoškole, kam tě vemou, ale já jela normálně z centra v provozu po docela důležitých tepnách, ale neboj, máš tam instruktora, který je ze svého stanoviště schopný řídit - má pedály a dokáže ti šáhnout na volant.

Někde tě možná instruktor veme někam na odlehlejší místa, ale nemusí.

Já jsme nikdy neřídila, na trenažeru mi to nešlo - přejížděla jsem kužely, bourala do sloupků,a le auto bylo úplně jiný.

hodnocení

0x

Já šel rovnou do provozu a pak teprve trenažer a pak cvičiště!

zztop*
hodnocení

0x

Já šel rovnou do provozu. Ani cvičiště ani trenažer. Jen jsme si promluvili na téma jestli jsem někdy jezdil a jelo se.

lmgify
hodnocení

0x

Urcity pocet prvnich hodin jezdeni se da nahradit trenazerem a/nebo jizdou na cvicisti. Zalezi to na autoskole, pro co se rozhodne nebo co si asi kazdy vyjedna. Neni na to zadne pravo ani povinnost. Zakon jen rika, ze je mozno tu jizdu po silnicich nahradit timtrenazarem nebo cvicistem. V pripade zajmu dohledam i tu vyhlasku a vzorec pro nahrady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]