Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neúspěšné závěrečné jízdy

Od: pepakuk odpovědí: 6 změna:

už po 4.du dělat opravné jízdy na auto.

2 komisaři mi řekly že držim křečovitě volant a žekřečovitě řadim 3.komisař mě za to chválil řazení pěkné a držení volantu de .Ale stejně mě to nedal pač mě to instruktor strhnul proto že si dala směrovku že budu objíždět ale prý sem byla moc blízko.A navíc ten komisař většiny jízdy prospal. Kdyby mi to prý učitel nestrhnul tak by mi ten řidičák dal.Tak du tet ve čtvrtek po 4.na skoušky ale co když zase chitnu nějakého komisaře kterému vadí moje řazení a držení volantu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

1x

Za mých mladých let se to praktikovalo tak, že jsem se naučila nejdřív jezdit někde na poli a pak se šlo do autoškoly:)Učitel to samozřejmě poznal, ale nebyl pak problém...

karlos1

Bohužel dneska kvalita autoškol šla hodně dolů. Lidé vybírají podle ceny autoškoly a ta v rámci ceny "učí" jen to "nejnutnější", takže spousta mladých "řidičů" dnes ani neví, že v autě mají nějakou rezervu a klíč, natož aby uměly vyměnit kolo. :( smutné. Jde to s naším státem od desíti k pěti ... otázkou je kolik čísel do mínusu to tu ještě snese.

pepakuk
hodnocení

omluvám se za chyby snat to pochopíte.

gumidek*
hodnocení

0x

Tak držte volant volně jemně, ale né že na dva prsty jedné ruky a řaďte jako kdyby byla páka řadičky z tenkého plastu nebo z dřevěné špejle.

Když budete páku rvát do dorazů, tak odrovnáte uložení řadících tyčí nebo i mechanismus převodovky. Za mě dle popisu bych vám auto ani řidičák nedal, ale chce to tréning a vše se spraví. Nejprve odbourat tuto nechutnou vlastnost. Většinou je to jen stres na silnici a to, že nemáte auto v rukách. Proto to asi rvete.

stirecek*
hodnocení

0x

Běžný stav dneska. Napoprvé jsme to dělali před třiceti lety, s tím, že se to v provozu doučíme sami. Dnes se prostě vydělává na všem, jde jen o peníze, o držení volantu vůbec...

hodnocení

0x

Autoškoly takhle vydělávají. Je to normální, neberte to osobně. Ta prasárna je jen obchod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]