Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Mohl byste prosím někdo poradit? Kamarádka ma Hyundai Accent a cca po 1000 km se jí sjeli obě přední gumy po celé šířce dezenu. Teď vypadají jak na formuly 1. Geometrie je v pořádku a s nápravou nic nemá. Tlak pneumatik v pořádku.
Děkuji za názory a rady.
Pkd jsou pěkně rovnoměrně sjeté,tak je to buďto špatná guma co nic nevydrží,nebo dotyčná ráda rozjezdy s protočením kol!
To stireček-a co jako na geometrii reklamovat? Píše ,že jsou sjeté po celé ploše,rovnoměrně,špatná geometrie toto neudělátam se sjede vdy jen část pneu ,třeba vnitřek a vnějšek je OK a ne celá!
doplněno 27.07.14 18:42:Pánové přemýšlejte než napíšete o geometrii-pneu jsou sjeté rovnoměrně celá plocha,pkd by byla geo špatná nejsou sjeté rovnoměrně!
V práci jsem říkal šéfovi, že je třeba udělat geometrii, sjíždí se gumy - nové gumy, bylo pondělí. Prý to je dobré. V úterý jsem mu říkal, že se gumy fest sjíždí - to vydrží, musí se šetřit. V pátek jsem mu říkal, ať se jde podívat, jak je mám sjeté, bez vzorku, úplně hladké, rovnoměrně ojeté - proč jsi mi to neřekl? Takže geoška plus nové gumy a bylo našetřené. Sjeli se rovnoměrně.
otec jednou jezdil s oplem na geometrie a servis - vyměňoval a platil... nakonec to bylo nosným rámem motoru - vůz byl před prodejem opravován, ale celá kastle byla nakřivo... Nechápu, proč to geometrie nezjistila, ani proč takové věci lidi dělají (myslím prodej vraků laikům se zapíráním nehody, poškození..)
...proč to lidé dělají...? proč Tesco(nejen) prodává prošlý a "přeznačený" jogurt za více jak dvojnásobek co ho nakoupí od dodavatele...jednoduše všichni dělají vše pro to aby vydělali...je to hlavně o druhé straně(kupujících)-dokud všichni budou koukat jen a jen na cenu,tak se moc nezmění...
Ty čepy mě napadly, ale když dělali homokineťák, myslel jsem, že jsou ok...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.