Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK- Problém

Od: michall* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den potřebuji poradit dnes jsem byl na STK v Kutné Hoře s čz 175/477 na které byl technik od pohledu nepříjemný a arogantní problém je v tom že povídal co si o přeražení čísel asi na rámu nebo nevím pořádně se nevyjádřil. Je pravda že starý štítek byl špatně čitelný tak jsem ještě před kontrolou vyrazil doma nový. a číslo na rámu jsem očistil aby bylo lépe čitelné. Ten technik mi vůbec neřekl že tam píše nějakou závadu nebo něco takového, jediné co řekl at si motorku vytlačím ven a jdu si pro techničák. až doma jsem si všiml že je technická platná jen na měsíc.Prosím jak mám postupovat musím mít na výměnu štítku nějáký papír z uřadu nebo kde vezmu nový nebo tam mám dát zase ten starý který tam byl původně? A ještě dotaz mohu jít na jinou technickou stanici když tuhle mám na ten měsíc v Kutné Hoře kde my napsal tu závadu? Děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na jinou asi nemá smysl-STK by měli být propojené ,takže když zadají na jiné tvé data,vyplivne jim problém co zapsal technik na původní a vyrazí Tě,nebo by si to proklepli a pak by sis již nikde neškrtl (myslím s danou moto).Nemluvím o ceně,platila by se plná pálka!

Jen tolik- neměl jsi se štítkem a dalším nic dělat, pak by šlo jen o maličkost v zániku VČ což se řeší úředním novým VČ,kde úřad nařídí vyražení čísla náhradní technologií a srvis vyrazí,nafotí ,dá protokol a na jeho základě se toto doplní na odboru a technická jen prodlouží na 2 roky (u moto nwn jak dlouho).Počkej ale zda sem dá radu zkušený motorkář!Já mám jen s autem a tam to bylo náročnější-přeražené VIN a navíc servaný typový štítek z motoru!

VIN-přes PČR na základě TO na pův majitele z důvodu podezření padělaní identifikátorů,expertizou uźjistili ,že auto nepochází ano z trestné činnosti,ani není jako zrušené po totálce atd,a motor řešil zástupce automobilky s aut.servisem-nafocení a posouzení typu motoru s vyjádřením že je z výroby původní.Policie tu řešila 1/4 roku a cítroen (šlo o BX) jen týden ale za litr!Neberu další-proježděné peníze mezi místem pův registrace, aut servisem,3x EvK a STK (E meberu -prošlo bez problémů) a opakovanou STK!a ještě poplatky za povolení přeražení VIN a servisu za vyražení new VIN.

michall*
hodnocení

A kdybych tam dal zase ten starý štítek a jel z novu na STK? Ještě doplním že motocykl byl cca 2 roky v depozitu s propadlou STK

Vezmi ten starý štítek a TP a jeď se s tím technikem poradit. Přesvědč ho, že jsi to s výměnou štítku myslel dobře, ale že tam můžeš ten starý vrátit. Uvidíš, co na to řekne.

jyri*
hodnocení

0x

prdni tam ten starej štítek a jed tam znovu i když je nečitelnej když chce original at ho má hele já chytil u motorky na technický blbce kterýmu se nelíbilo to že na spodku rámu mám štítek prinýtovaný s vin kodem (original z výroby) ale jemu se nelíbilo že tam jsou jiné nejty tak mu říkám ze se mi jeden nejt uklepal tak sem dal nový no byl přímo arogantní a rekl mi ze si to mám dát do servisu aby to prinýtovaly original nejtama no málem sem mu skočil do usmevu v servisu by mi tam stejně taky prdly normální nejty tak nevím o co mu šlo kdyz to bylo na pevno k rámu tak i tak jinak jinam na technickou nejezdi kdyz napisou do systému tvoje vinko tak jim primo vyjede kdy a kde si byl na technický a proč si neprošel ale možná bych skusil ject někam jinam kde bude někdo příjemnější

bambula*
hodnocení

0x

Po STK pokud projdeš podej na něj stížnost, nikoliv na závady, ale na chování. Byl jsem na STK se stařičkou plechovicí, technik byl drzý jak řeznický pes, když jsem čekal na doklady přijela fiflena namalovaná jak obraz, vnady na půl žerdi s orezlou plechovicí a technik úsměv jak měsíček na hnoji, tokal obskakoval div nenechal na podlaze semeno. Podal jsem stížnost na chování, měl tam několik vroubků a během půl roku byl vyměněn, ovšem za podobného chytrolína.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]