Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvojí trest

Od: ala1971 odpovědí: 5 změna:

ahoj, potřebuji poradit.

před 3 měsíci pokuta za porušení příkazové značky, pokuta 500 na místě, nyní dopis z pol. prezidia, že pokuta byla neoprávněná, že to musí řešit přestupkové oddělení, což mi podle mě bude hrozit vyšší pokuta a body. na případné odvolání mám jen 10 dní. Mám se odvolat v tom směru, že byl semnou přestupek již jednou vyřešen?

ahoj Alena

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

1x

Ahoj, zkusil bych napsat JUDr. Beranovi do právnické poradny na Autoweb.cz, myslím že by mohl poradit. Přijde mi to jako blbost, pokud řešení přestupku proběhlo správně, souhlasila jste s přestupkem, zaplatila blokovou pokutu a podepsala blok. Máte ten blok ještě někde schovaný? Mohl by se hodit.

Zde odkaz na poradnu: autoweb.cz/...

hodnocení

0x

Asi tak,Já bych jim napsal dopis v tom smyslu,že já jsem za přestupek nyla potrestána a s tím,že daný příslušník nezná "odměny" není můj problém ale jejich,at to řeší jeho jeho potrestání,že porušil pravomoce jemu svěřené!

erikch*
...já bych tam osobně napsal,ze jmenovány přestupek byl v nižším rozpětí sazby(100,- az 300,- kacek) vozidlo řídila zcela jiná osoba která se prokázala mými doklady atd...něco ve smyslu radia Jerevan...anebo je s jejich nesmírné důležitým šetřením poslete třeba do. (_|_).

buss
hodnocení

0x

A co na to správní řád? A co podat stížnost na policistu, ať to pak uhradí?

bambula*
hodnocení

0x

Sdělte šlechtě že počkáte až budete dvojmo potrestána, ale zaslat doporučeně, jinak také řidič proti zaplacené pokutě má problém s odvoláním

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]