Nejste přihlášen/a.
ahoj, potřebuji poradit.
před 3 měsíci pokuta za porušení příkazové značky, pokuta 500 na místě, nyní dopis z pol. prezidia, že pokuta byla neoprávněná, že to musí řešit přestupkové oddělení, což mi podle mě bude hrozit vyšší pokuta a body. na případné odvolání mám jen 10 dní. Mám se odvolat v tom směru, že byl semnou přestupek již jednou vyřešen?
ahoj Alena
Ahoj, zkusil bych napsat JUDr. Beranovi do právnické poradny na Autoweb.cz, myslím že by mohl poradit. Přijde mi to jako blbost, pokud řešení přestupku proběhlo správně, souhlasila jste s přestupkem, zaplatila blokovou pokutu a podepsala blok. Máte ten blok ještě někde schovaný? Mohl by se hodit.
Zde odkaz na poradnu: autoweb.cz/...
Asi tak,Já bych jim napsal dopis v tom smyslu,že já jsem za přestupek nyla potrestána a s tím,že daný příslušník nezná "odměny" není můj problém ale jejich,at to řeší jeho jeho potrestání,že porušil pravomoce jemu svěřené!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.