Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posprejované auto - jak to lze odstranit?

Od: simba* odpovědí: 6 změna:

V noci mi sprejeři posprejovali půlku auta. Jak se mám toho zbavit, abych nepoškodila lak? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

To je složité.Nejlépe je požádat autolakýrníka.Pokud se o to chcete pokusit sami, na malém kousíčku poškozené plochy vyzkoušejte benzín BA95 Natural na hadříku.Dost podstatné je jakou použili sprejeři barvu.Natural moc nepoškodí původní lak.Počkejte si také na vyjádření pana Milana.Více hlav více zkušeností.

hodnocení

0x

Zkuste Grafisolv. Je to urceno primo na tohle.

Jinak benzin by mohl taky stacit a kvalitni lak z vyroby urcite neposkodi. Lepe technicky benzin a v pripade fixek a zvyraznovacu postaci i lih.

Pokud by to nepomohlo, tak pak jedine prestriknout...

Muzete tez zavolat na nejake MHD nebo na Cesky drahy, cim se zbavuji spreju oni...

maxwell*

Možná bych zkusil i petrolej ale každopádně ihned po očištění, nechat zaschnout a převoskovat. Pokud je ta barva čerstvá tak třeba pomůže i jar a houbička. *nevi*

simba*
hodnocení

0x

Děkuju moc za odpovědi, nakonec pomohl obyčejnej lak na nehty bez acetonu:)

djv0016
hodnocení

0x

Dobrý den. Stalo se mi to samé dnes v noci. A o kousek dál stojící vozidlo bylo poškozené taky. Jeho majitelé ale říkali, že to ředidlem zkoušeli a nic. Zkusím všechny návody zde uvedené. Můžete mi, Simbo, prosím říci, kde bydlíte? Já na Praze 10. V.

simba*

V Praze 3. Zkuste odlakovač bez acetonu nanášet na hadřík a kousek po kousku drhnout. Jde to velmi velmi pomalu. A pak celé auto umejt a naleštit. Nebo jsem slyšela, že by to možná šlo s ředidlem 6006.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]