Nejste přihlášen/a.
V noci mi sprejeři posprejovali půlku auta. Jak se mám toho zbavit, abych nepoškodila lak? Děkuji
To je složité.Nejlépe je požádat autolakýrníka.Pokud se o to chcete pokusit sami, na malém kousíčku poškozené plochy vyzkoušejte benzín BA95 Natural na hadříku.Dost podstatné je jakou použili sprejeři barvu.Natural moc nepoškodí původní lak.Počkejte si také na vyjádření pana Milana.Více hlav více zkušeností.
Zkuste Grafisolv. Je to urceno primo na tohle.
Jinak benzin by mohl taky stacit a kvalitni lak z vyroby urcite neposkodi. Lepe technicky benzin a v pripade fixek a zvyraznovacu postaci i lih.
Pokud by to nepomohlo, tak pak jedine prestriknout...
Muzete tez zavolat na nejake MHD nebo na Cesky drahy, cim se zbavuji spreju oni...
Dobrý den. Stalo se mi to samé dnes v noci. A o kousek dál stojící vozidlo bylo poškozené taky. Jeho majitelé ale říkali, že to ředidlem zkoušeli a nic. Zkusím všechny návody zde uvedené. Můžete mi, Simbo, prosím říci, kde bydlíte? Já na Praze 10. V.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.