Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou motorku si koupit?

Od: venc odpovědí: 7 změna:

dobrý den,potřeboval bych poradit jestli je lepší si koupi hondu nsr 125 nebo cagivu supercity 125,cagiva je starší ale má o pár tisíc míň najeto ale bojím se že když to někde polložím cagivu takže na to těžko bud shánět díly a tak.. poraďte co mi vyjde lépe,děkuji:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

2x

Hondu. Pamatuji si rok, kdy se Cagiva Super City objevila jako novinka a už tehdy měla několik nepříjemných nedostatků - nepoužitelná zpětná zrcátka, nevhodný stojan, vyšší spotřebu, zbytečně mnoho kvaltů...Muset volit jedno nebo druhé, určitě Hondu. *kafe*

venc
hodnocení

dobře,děkuji:)

hodnocení

0x
Kup si babettu !
venc
hodnocení

tu si můžeš koupit leda tak ty!

timkim*
hodnocení

0x

Z těchto dvou asi Hondu, měl jsem Mito a byla to hotová olejnička... motor nešel utěsnit a ceny ND? Mazec.

neo4440
hodnocení

0x

To je na tobě co si vybereš a co preferujš.Jestli silnici a nebo enduro.Já asi víc k hondě.A díly v době netu seženeš.

moto*
hodnocení

0x

Kilometry nemusí být směrodatné, navíc se odtáčí, stejně jako na autech. Záleží na konkretním stavu. Za sebe bych se asi přiklonil k Hondě. Jde to lepší firma a má i lépe organizované dodávky dílů. Cagiva občas zmatkuje a je méně spolehlivá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]