Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
V řidičáku mám u skupiny B v kolonce Harmonizované kody 111,vygooglil jsem že to znamená
111. Nelze vykonávat činnost:
a) řidiče, který řídí motorové vozidlo v pracovněprávním vztahu a u něhož je řízení motorového vozidla druhem práce sjednaným v pracovní smlouvě,
b) řidiče, u kterého je řízení motorového vozidla předmětem samostatné výdělečné činnosti prováděné podle zvláštního právního předpisu,
c) učitele výcviku v řízení motorových vozidel podle zvláštního právního předpisu.
Chápu tedy správně že za a) nesmím jezdit pro firmy jako řidič...třeba pro PPL
za b) nesmím se živit například taxikařinou na živnost
za c) chápu
Znamená to tedy že když pracuji ve firmě (jako zámečník) můžu řídit sanitku,která se odváží k prodeji? nebo nějaké firemní auto,když se tím neřivím a jedu jen občas?
A dá se to nechat z řidičáku vymazat?
Tak brýle má bratr (dvojče) ,to nějak řešil komisař u zkoušek...že by to tím pádem napsali i mě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.