Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Vlastním moped jawetta, mám ŘP a kartičku, na které mám napsané číslo rámu a motoru-tu však nikdo nepotvrdil a ani nevím zda-li ,á význam, koupil jsem ji za 100 kč na netu.. Není pojištěná a nedohledal jsem pravý TP. Co tedy musím udělat, abych neměl obavy až mě zastaví Policie? Kamarád říkal, že policisté babety a mopedy nezastavují a že můžu jezdit jak chci, ale znáte to.. Kamarád říkal :D .. Díky
S Jawetou můžete ale žel,ne bez PR! PR se uzavře na základu VIN - VČ,jestli se nepletu tyto TP neměli jen nějakou kartičku.
PS to byla super dobrá koupě,funkční Jawetu za 100kč!
doplněno 24.07.14 18:17:Já si to myslel ,že jen tu kartičku,ale musel jsem to písnout.
PS jen tak pro zajímavost za 6000 jsem prodával svého písta (J50 typ 20-21,po téměř čerstvé STK ) který jsem dostal v sednácti jako funglovky za 4000kč
Na kartičku - potvď si jí sám a neřeš, uzavři pojištění odpovědnosti. Původ kartičky nikdo neřeší. Znám případ pojištění uzavřeného na kopii z kopírky kartičky od jiné Babety. Policie mopedy staví - nikdy je nezajímala žádná kartička, ale zelenákarta a teprv pak můj OP a ŘP. A nebylo to jednou, bez pojistky nevyjížděj, je to jen otázka času, kdy tě lapí.naposledy mě vzali, že mám Babetku moc hezkou a chtěli si ji prohlédnout - ne zkontrolovat technický stav, pak jsme si pokecali, ale zelenou kartu stejně chtěli vidět.
Máš krásný stroj, tak ať ti to jezdí - čau
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.