Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Ráda bych se zeptala jak to je když nemám značky a musím udělat Technickou na měsíc,na kolik to vyjde? Dnes jsem byla na Dopravaku a tam mi řekly že bez značek udělají technickou na měsíc pak až se auto přepíše a budou značky tak na 2 roky.Tak se v tom ztrácím a nerozumím tomu.Děkuju všem za odpovědi Krásný den přeju
Jak je možné,že nemáte RZ? Jsou v depozitu?Pkd ano ,uděláte STK a sprotokolem na úřad kde vydají RZ se známkou a zápisem v TP,na STK se už nemusí!Jinak nechápu proč by auto nemělo mít RZ.Pkd je z dovozu,tak se musí opět udělat tzv dovozová STK a pak na základě protokolů dostane rovnou RZ ...
Jinak cena je za STK (plnou !) +- 800kč a za opakovanou (do 30 dnů od periodické technické) +-200kč ,kdy se kontroluje jen odstranění závad.
doplněno 22.07.14 16:54:Hm hezké ale svědčí to o tom že jste asi lajdák. Proč ztrátu RZ neřešil hned?Pkd neberu čekání na úřadu než na mne přijde řada ,je to otázka cca 5´ a dalších 5´nasadit new RZ na auto a můžu vesele jezdi dále! A pkd jde o protokol od PČR o odcizení ten Vám poskytnou ihned po sepsání na úřadovně policie!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.