Nejste přihlášen/a.
Namontoval jsem na Opel Astra f denní světla s ovládacím modulem a zřejmě mám nějaké malé poklesy napětí a modul to vyhodnotí že je vypnutý motor a vypíná světla.Vyřadil jsem modul a mám zapojeno tak že plus jde na čidlo zpátečky a mínus na přívod na parkovačky.Denní světla se rozsvítí po zapnutí klíčku a vypnou po zapnutí parkovaček,ale malý problém,jak se zapnou denní světla tak prosvicujou parkovačky,nesvítí ale jako žhaví.Nemůže to být něco s ukostřením?
určitě bude existovat nějaké OPEL fórum, kde to řešili také.. pokud ne, zkuste toto vlákno xsara.cz/...
osobně si myslím, že vašem varianta zapojení je chybná...
Zdravím a díky za odpověď.Ono jde ale o to že parkovačky nesmí svítit,já to tady řešil asi před 3 týdny a radili mně že mám odstřihnout ten modul,tak jsem to zkusil,ono to svítí správně jak má ale zároveň tak na půl svítí parkovačky i zadní světla,což je špatně.Ty ledky mají asi po 1.1W takže celkově 8.8W a parkovačky asi 5-10W.Když přepnu na parkovačky tak DS zhasnou a park.svítí normálně.Tak čím to může být?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.