Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault megane combi kontrolka

Od: evca* odpovědí: 6 změna:

Mám renault megane combi a rosvítila se mi červená kontrolka stop. Co to znamená? předem děkuji za odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

evca*
hodnocení

prosím poradími někdo

tomibender*
hodnocení

0x

Dobrý den, to je obecně široký pojem. Rozsvítila se s tím i nějaká jiná kontrolka, jede auto normálně? Takhle to může být jen věštění z křišťálové koule. Jinak kontrolka STOP může znamenat závažný problém, se kterým by se němělo pokračovat v jízdě, ale auto odtáhnout do servisu. Když je problém méně závažný, rozsvítí se kontrolka klíče. Ale může to být i jinak, jen nějaká banalita.

evca*
hodnocení

Auto jelo dál a svítilo stop a vykřičník v kroužku to jsou brzdy asi ale auto jelo v poho dál

virus*

Málo brzdové kapaliny?

erikch*
...presne tak klasicky význam u francouzu,bud malo brzdovky nebo oleje v motoru...zadne složitosti jako u nových aut kdy pod jednou kontrolou je padesát tisíc věci od spínače brzd.světel az po mazání motoru...
doplněno 20.07.14 00:16: ...zkontroluje brzdovku olej a spínač az jako poslední...

prog*
hodnocení

0x

dobry vecer a neni treba jenom rozbity spinac pro kontrolku rucni brzdy.ja kdyz zatahnu rucku tak se mi taky rosviti kontrolka stop.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]