Nejste přihlášen/a.
Dobry den prosim je neco levneho a ucineho proti tem zlodeju octavek co to gps lokator stoji na ebay 600kc nebo tady
Jedinné "100%" zabezpečení proti krádeži je pojištění.
Známej měl zabezpečenou AUDI A6 (hodnota auta cca 300tis) několika systémy. V noci najednou poplach a dle GPS už bylo cca 30km daleko. Pak se odmlčelo navždy. Je tomu rok nazpět a nenašlo se.
Další měl Škodu Octavia 2. Zase v noci poplach na GSM. Během 2 minut vyběhl ven, ale všude ticho a nikdo nikde. A auto bylo pryč. Také se nenašlo.
Já spím klidně. Mé auto by už nemělo smysl moc krást a motorku mám tak atypickou, že by se zase blbě prodávala či nabízela na díly.
Já bych viděl jako 100% ochranu zavedení strestu smrti oběšením za krádež auta. Už poručík Hamáček totiž řekl, že lidí je na světě jako s ..aček)
Trest smrti by fungoval jen na někoho, na všechny určitě ne.
A pokud špatně spíš, že ti někdo ukradne, nezbude ti nic jinýho, než si zvyknout na špatnej spánek. Jiná šance není.
Dejte si tam 2 mechanické zámky na volant. Já mám jeden s pákou položenou na přístrojové desce a druhý úhlopříčně přes volant. Když by je měl zloděj odstraňovat, tak mu to jednak zabere spoustu času a pak by musel rozřezat celý volant, takže radši vezme tu, co stojí vedle a nemá to)
aloisb-mohu vás ubezpečit,že sundání těchto volantových tyčí je rychlejší než je odemykat...bez poškození volantu...jsou i nějaká videa na youtube,stačí pohledat,ale viděl jsem to i v reálu-to bylo v době kdy AAA bazar tyto tyče dával "zdarma" ke každému zakoupenému vozu...a to se vyplatí...
Ještě nikdy nikdo nevymyslel auto a zabezpečení, aby to nešlo ukrást. Když někdo zrovna tvý auto bude chtít ukrást, tak ho ukradne.
Kdysi jsem byl nechtěným svědkem kradení auta. Za minutu byla Audina pryč. Když se to umí, nepomůže ti nic, ani svěcená voda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.