Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabezpečit octavku

Od: kostraxx* odpovědí: 13 změna:

Dobry den prosim je neco levneho a ucineho proti tem zlodeju octavek co to gps lokator stoji na ebay 600kc nebo tady

aukro.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

2x

Signál GSM,GPS není problém vyrušit .. alarm.. dokáží buď vypnout nebo- tak to prostě houká to těch pár minut vydrží. Žádná ochrana není 100% dá se udělat jen to že jim kradení co nejvíce znepříjemníte a zkombinujete co nejvíce věcí dohromady. To raději zdají a pustí se do auta vedle.

edidu3
hodnocení

2x

Jedinné "100%" zabezpečení proti krádeži je pojištění.

Známej měl zabezpečenou AUDI A6 (hodnota auta cca 300tis) několika systémy. V noci najednou poplach a dle GPS už bylo cca 30km daleko. Pak se odmlčelo navždy. Je tomu rok nazpět a nenašlo se.

Další měl Škodu Octavia 2. Zase v noci poplach na GSM. Během 2 minut vyběhl ven, ale všude ticho a nikdo nikde. A auto bylo pryč. Také se nenašlo.

Já spím klidně. Mé auto by už nemělo smysl moc krást a motorku mám tak atypickou, že by se zase blbě prodávala či nabízela na díly.

Já bych viděl jako 100% ochranu zavedení strestu smrti oběšením za krádež auta. Už poručík Hamáček totiž řekl, že lidí je na světě jako s ..aček:))

kostraxx*
hodnocení

mam prave rs packet octavku 2 a nespim poradne sakra :) co tajny vypinac

Trest smrti by fungoval jen na někoho, na všechny určitě ne.

A pokud špatně spíš, že ti někdo ukradne, nezbude ti nic jinýho, než si zvyknout na špatnej spánek. Jiná šance není.

erikch*
...jen tak na úvahu už hodné známým se osvědčilo vozy večer po zaparkované před domem vytáhnout se skříňky dvě relatka(např.žhavicí + nejake-to si odzkousite) bez nich motor ne nastartuje...pravděpodobnost ze někdo s sebou poveze zrovna tahle nějaká dvě náhradní je téměř nulová,pokud maji stejný koncern motor museli by použit ze sveho-jenze to by znamenalo tam to své někde nechat...odtahnuti na laně vypadá hodné podezřele atd.atd...vypínač sebetajnejsi je jen vypinacem a každý kdo trošku přemýšlí ho v klidu stejné najde-to ta relatka jsou téměř jistota...a hodné by pomohlo mit v autě "spolubydliciho" v podobě nějakého jedovatého plaza nebo pavouka(s nějakým chovatelům po konzultaci jak jej. bezpečné dostat třeba nějakého přepravního boxu apod...a tuto informaci i dat samolepkami na skla všem potencionálním corkarum. vědět...to by bylo asi vůbec nejlepší a málokdo si.vleze do auta když neví jestli tam fakt. nějaký sklipkan je nebo není...

hodnocení

0x

udělej si tajnej vypínač a k tomu nákej ten alarm

gumidek*
hodnocení

0x

Tři baterie zdarma jako dárek. Sám jsem uživatelem těchto..bla bla bla...

Už podle popisu to bude nejspíš šmejd... Dej si tam alarm od Jablotronu. Má i immo spínací okruhy (tajné vypínače).

kostraxx*
hodnocení

no pry maj na to rusicky alarm pry ...tak nevim co

hodnocení

0x

Dejte si tam 2 mechanické zámky na volant. Já mám jeden s pákou položenou na přístrojové desce a druhý úhlopříčně přes volant. Když by je měl zloděj odstraňovat, tak mu to jednak zabere spoustu času a pak by musel rozřezat celý volant, takže radši vezme tu, co stojí vedle a nemá to:))

erikch*

aloisb-mohu vás ubezpečit,že sundání těchto volantových tyčí je rychlejší než je odemykat...bez poškození volantu...jsou i nějaká videa na youtube,stačí pohledat,ale viděl jsem to i v reálu-to bylo v době kdy AAA bazar tyto tyče dával "zdarma" ke každému zakoupenému vozu...a to se vyplatí... :)

hodnocení

0x

Ještě nikdy nikdo nevymyslel auto a zabezpečení, aby to nešlo ukrást. Když někdo zrovna tvý auto bude chtít ukrást, tak ho ukradne.

Kdysi jsem byl nechtěným svědkem kradení auta. Za minutu byla Audina pryč. Když se to umí, nepomůže ti nic, ani svěcená voda.

kostraxx*
hodnocení

To je pravda ukradnou cokoliv no poradne nespim :)ale co teda alarm a kdyz si ho koupim za kolik to namontujou nevite.a nebo tajny vypinac ...nebo ten lokator EMA taky to neni spatny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]