Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ahoj,
mám jeden dotaz. Vlastním už starší ojetý vůz a s přibývajícím věkem mám stále větší obavy, pokud by mě auto někde nechalo, protože celkem často jezdím - hlavně o víkendu. Z 95% jezdím trasy do vzdálenosti max. 200km. Už jednou jsem platil za odtahovku a nerad bych to opakoval, proto bych se chtěl někde připojistit. Doporučíte nějaký produkt např. asistenční kartu, která by toto řešila? Povinné ručení mám od Allianz Direct, jenže tam je pouze drobný příspěvek na asistenční služby.
Děkuji moc,
kratales
Mám to v rámci povinného ručení u České pojišťovny zdarma. Kooperativa mi to taktéž nabízela.
doplněno 08.09.14 11:52:Mám POV+ odcizení a živel + POHODA bez povinností + Asistence POHODA Special za 4.156,-Kč o pojištění více na stránkách ČP.
Já bych se podíval na weby pojišťoven, vypsal co nabízí, za kolik a dotazoval se, nasmlouval potřebné. Každá nabízí něco odlišného. Otázkou je, co vlastně všechno chcete. Proč se lidi bojí ptát se přímo?
Nebojím se ptát přímo. Jen POV mám u Allianz a jinou pojišťovnu nechci. A zvlášť asistenční služby pojišťovny nenabízí pokud vím. Spíš mi jde o doporučení nějakého konkrétního produktu, např. UAMK karty nebo něčeho jiného. Rád si nechám poradit nějaký konkrétní produkt se kterým zde bude mít někdo zkušenosti.
Podle toho co píšete, by se pak lidé o ničem nemuseli radit, když by rovnou mohli obepisovat všechny pojišťovny na trhu a sami si produkty porovnávat apod..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.