Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba u VIN čísla motocyklu

Od: danys* odpovědí: 3 změna:

zdravím, nedávno jsem koupil motocykl, kde je rozdílné jedno číslo ve VINku. V TP je číslo psané ručně a místo u jednoho čísla tam je místo čísla 3 číslo 5... Dle předchozího majitele to ani na technický nevadilo, ale já už vidím, jak na evidenčce poletím..:) Co s tím, přepíšou mi to na úřadě na základě té EK? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

infynity
hodnocení

0x

tak předchozí majitel tu motorku asi někomu otočil a ten TP může být udělaný doma na tiskárně. V dněšní době je potřeba počítat se vším.

daniell*
hodnocení

0x

koupit motorku kde nesedí VIN ... první věc kterou kontroluju VIN .. nesedí - NEBRAT - teď máš mašinu na kterou můžeš koukat v garáži pokud teda nezjistí že je kradená - potom nebudeš mít prachy ani motorku. Na evidenčce tě vyhodí čísla mají sedět.

danys*
hodnocení

kluci fakt? To jste mi řekli opravdu novinu..:)

Jedná se o origo tp, ještě tu knížečku..

Jo u MZ 150 ve slušnym stavu za 3K mě to bude opravdu štvát..:)

Z ev. kontroly mě nevyhodí, pouze napíšou, že nesedí VIN.. otázka, jestli to pak opraví v tp na městským úřade..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]