Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Generálka přední nápravy

Od: venca68 odpovědí: 4 změna:
Prosím, kolik bych si měl připravit na generálku přední nápravy (čepy, tlumiče...) u Opel Zafira A r.v. 2000? Potřeboval bych orientační cenu, aby me mechanik moc nenatáhl...
Tlumiče jsou KO, řízení ma vůli a auto ma najeto cca. 200tis.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

pokud se dá kalkulovat s mojí generálkou na Ford Focus 2000, tak jsem tam byl za 6,5tis. (tlumiče vč.uložení,všechny čepy,silentbloky,stabilizační tyčky) značky Febi,Ford,Kayaba,Lomferder a dělal jsem si to sám. objednáno kompletně z Polského eshopu. geometrie v servisu 800 navíc.

erikch*
hodnocení

0x

jestli máte naftu(DTi)-udělejte generálku co možná nejvíc se Straline díly a šup s aitem do světa...naftové čerpadlo je už pomalu za hranou své životnosti a vbrzku se "ozve"(a velmi blbě se shání zdravý kus,protože se ozývá všem)...jinak nejlepší bude postupně položku po položce vzít orientačně z např.autokelly.cz abyste měl hlavně vy představu...berte to postupně- všechny čepy,tyčky stabíku,uložení stabíku,tlumiče,horní uložení tlumičů atd.atd...viděl bych to za matroš osm devět tisíc...

doplněno 17.07.14 21:01:

...v tom případě odpadá první část...

venca68

Omlouvám se, zapoměl jsem motor... jedná se o benzín 1.8 / 92kW

hodnocení

0x

Ono je dost důležité odkud mechanik bude brát nahradní díly. To pak při celkové GO nápravy může být rozdíl i několik tisíc. Některé rozdíly v ceně jsou opravdu zarážející. Malý příklad- i když s nápravou to není společné tady a tady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]