Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kawasaki gpz

Od: tobomo odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny,

Koupil jsem před měsícem Kawu GPZ 500 ,přivezl jsem ji domu vyměnil olej svičky filtry,řetěz. po měsicí ježdění mi zacala strilet z vyfuku, vyčistil jsem karbece vše bylo ok ale po ujetí 10 km mi začala divně klepat a bloklo se zadní kolo ve 40km/h tudíž jsem letěl na zadek(naštěstí se nic nestalo) kouknu a vidím,že tam není olej ,dotahl jsem ji tedy domů a vubec nejede a divně klepe co to může být? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tak jestli jste jel bez oleje a kousl se motor tak to je na G.O. ale pokud se nepletu tak se tyto stroje přestaly dělat před 15lety tak nevím jestli se to vyplatí jinak skuste zagůglit tady motorkari.cz/...

moto*
hodnocení

0x

A pravidelné kontroly oleje před každou jízdou byly? Staré motory mohou mít abnormální spotřebu oleje z více důvodů.
Jak se to jeví, motor zadřený a v tom případě oprava x-násobně dražší než mohla stát motorka. Jedině snad sehnat jiný motor, což může být velmi obtížné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]