Nejste přihlášen/a.
Na favoritu je ve dveřích kufru sklo kolik stojí originál (Rubena, Gumokov) těsnění na toto sklo. Katalogové číslo je 115-794220. Já jsem ho koupil za 350 Kč.
Já ho koupil za 400,- před 2 roky. Zabalené jen v nějakém igelitovém pytlíku. Origo to snad bude. Nicméně guma kvalitní a drží. Neteče dodnes. Ovšem neměl jsem vyreznutý rám. Jen povrchová koroze a tu je obrousil smirkem a pak jemně olakoval základem a na to tu gumu se sklem.
doplněno 16.07.14 16:08:Na gumě jsem logo hrošíka či nějaká čísla neměl. Zda to vyrobila Rubena..kdo ví
No právě mě zatíkalo do kufru při každém dešti a auto stálo na místě. Po dešti jsem vyházel vše co bylo v kufru včetně rezervy ven a ručníkem vytíral kufr. Vypadalo to jako když jde někdo na malou a netrefí mísu (louže pod rezervou a louže na straně řidiče na podlaze a pod kabely pak ješte to stejné na druhé straně). Pak na radu borců jsem vzal silikon a utěsnil a byl na chvíli klid. Za nějaký čas se začala zase objevovat voda v kufru a když jsem pohýbal s těsněním byl zase klid - tudíž problém je na straně těsnění nechal jsem si vyměnit těsnění odborně a za nejmenší peníze, tak uvidím.
Já měl podobný problém u feldy. Kdyby nebyla rezerva přišroubovaná, tak plave. Po dlouhých pokusech se zjistilo, že zatéká do kufru nikoliv pátými, ale pravými zadními dveřmi - stojím čumákem do kopce a ještě nakřivo. Stačilo vyměnit igelity ve dveřích pod tapecírungem a je klid. To těsnění jsem viděl za 304 - 404 Kč. Takže 350 je zlatý střed. Přeju ještě hodně km a sucho v kufru .
Hodně kilometrů ještě bude, protože mám najeto poctvích 71 443 (při koupi bylo 63 500) a vyměním zadní lemy a na autě nebude žádná koroze. Jenže u mě pokud jsem utěsnil nebo posunul těsnění kolo okna vždy přestala být voda v kufru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.