Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průkaz na VZV (ještěrka) a vliv řp.: C+E

Od: tesnost* odpovědí: 6 změna:

Ahoj chci si udělat průkaz na VZV (ještěrka) a nyní mám ŘP C+E má ten můj řidičák na kamion vliv na to školení VZV? Někde jsemslyšel že když mám to C+E tak to mění situaci s tím kurzem na ještěrku. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tesnost, záleží co a jak jste slyšel. Oba průkazy mají společné jen to, že pokud máte ŘP C, můžete jezdit s VZV (až budete mít oprávnění) i mimo areál firmy, třeba po silnici, pokud splníte další předpisy.

.Tak jak jsme pochopil Vaší větu, Někde jsem slyšel že když mám to C+E tak to mění situaci s tím kurzem na ještěrku

nemění to situaci vůbec.

olaf71*

poprvé a naposledy jsem viděl VZV, rep. nízkozdvižný vozík na silnici ve filmu Příběh opravdového šílenství

Olafe, tak se stavte u nás.

:)

tesnost*
hodnocení

Jo to bude asi ono

olaf71*
hodnocení

0x

jaký vliv a situaci myslíš? jako že by jsi ho měl dostat automaticky, nebo jako jsem slyšel, že když neuděláš, tak Ti seberou řidičák. jestli myslíš něco z toho, tak ani jedno nemá vliv.

gargamel*
hodnocení

0x

Kurz si udělat musíš, ŘP sk. C+E na to nemá vliv. Samozřejmě existují různé skupiny VZV, proto musíš zvolit skupinu, kterou hodláš využívat, tzn. s papíry na ručně vedený vozík nemůžeš jezdit se zakladačem a tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]