Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem koupil ojeté auto. Transakce proběhla si myslím standatně. Prodávající mi předal malý techničák a zelenou kartu. Prej to do 3 dnů odhlásí a pošle mi velký techničák. Nepotřebuje náhodou k odhlášení vozidla i malý techničák?
Prodávající by Vám měl při prodeji odevzdat zelenou kartu a kupní smlouvu, na to lze do odhlášky jezdit. Pokud nemá "malý TP", tak ať si to vyřeší sám...
hope nevyprávěj bludy, kupní smlouva není doklad potřebný k provozu a řízení MOVO ! to že to někde policie toleruje je jedna věc, ale podle 361čky to nelze
Prodávající mi předal malý techničák a zelenou kartu. Prej to do 3 dnů odhlásí a pošle mi velký
Zda dodrží slíbené se dozvíte, třeba se budete pak ptát co a jak... Ideál je jít na OdbDSA oba dva a odjíždíte. Se ZK se domluvíte, kdy pojistku ukončí, zase ideál ten den a vyřídit na sebe. U ORV je bohužel postup úřadů nejednotný..., nebát se zeptat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.