Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat pneumatiky na dobírku?

Od: kaspar999* odpovědí: 7 změna:
Zdravím, potřebuju poslat 2ks pneumatik na dobírku nějak. Kdo ví, jakou přepravní společností je to nejlevnější? Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

0x

podle mých zkušeností nejlepší vložit do většího igelitového pytle - dostane to formu, přelepíte páskou... no a pak je otázka, jestli raději PPL, DPD nebo pošta.. Rozdíly v ceně jsou 120-250Kč...

kaspar999*
hodnocení

OK. A nejlevnější je jaká?

jmlc*
erikch*

PPl neřeší dobírku,stejně jako TNT...DPD bych neriskoval,kapotu mi posílali lonský rok měsíc...A co se týče zkušeností-velmi dobré,i s celými ALU koly mám s GLS-jak cenově,tak kvalitou služby...

jmlc*

hmm, nejsem si jist...

já jsem často kupoval přes net pneumatiky a hradil dobírkou.. PPL a DPD - ale možná to je jen s nějakou konkrétní firmou a ne fyzickou osobou-občanem...?

Bylo to naposled letos na jaře..

nicméně když tu není uveden rozměr ani váha, podle kterých údajů se hradí pošta, nelze pomoct... jsou různé velikosti pneu=různé parametry balíčku

hodnocení

0x

Já je dostal tímhle a ani nebyli ani zabalené fofrcz.cz/...

majsterjoe*

Pokud poslou kazdou pneumatiku zvlast, pak zabalene byt nemusi. Staci kazdou pneumatiku oznacit prislusnou nalepkou od prepravce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]