Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké autorádio s flesh přístupem

Od: alusska* odpovědí: 6 změna:

Rádcové - pánové - motoristi,

jakožto žena vím, že chci mít v autě rádio, do kterého mohu zasunout fleshku s MP3 a pouštět si písničky.

Taky by to mělo umět přijímat standartní rádio. CD vítáno.

Nechci do toho moc investovat, klidně bych brala i bazarové.

Nechala bych si to zapojit v servisu.

Prosím, mohli byste mi najít - doporučit nějaké to rádio? Jsem bezradná a už 2 roky jezdím v autě, kde je předpotopní rádio s kazetou. Už mě to nabaví :).

děkuji za případné odpovědi. Alusska.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Vím, že neodpovídám na dotaz, ale mám ve služebním Transitu nestandardní rádio a investovat do výměny jsem nechtěl.
Řešil jsem to nákupem Transmitteru, který se jen strčí do zásuvky zapalovače a naladí se na nějakou stanici na rádiu. Do většiny transmitterů lze vložit paměťovou kartu, připojit flashku nebo MP4 přehrávač. Transmittery jdou koupit okolo 100,-Kč i ve vietnamských smíšených obchodech...

hodnocení

0x

Já jsem si pořídil pioneer DEH-1500UB a má vše - USB a CD, hraje krásně... Na aukru teďka jedno je, za 1000kč.

alusska*
hodnocení

Děkuji za radu. Ten tip DEH-1500UB jsem na Aukru nenašla ...

edge*

Radím koupit jakékoliv autorádio značky Pioneer. Já koupil bez CD za 1500 úplně nové, CD ten samý typ za 2500. Typ co mám já se již neprodává, nějak obrok vždy obměňují své výrobní řady. Ale typ není důležitý stačí si třeba na Heurece najít autorádia Pioneer a postupovat od nejlevnějších a v popisku si najít, že lze vložit fleška a hurá kupovat nic složitého ne? Proč zrovna Pioneer? Jinou značku jsem zatím nekupoval a rádio chytá úplně všude :D Starší jsem měl Panasonic a to bylo taky špičkový, ale to bylo ještě po původním majiteli mžná i 10 let staré (přesto na CD). Jak je na tom Panasonic teď nevím ale prostě s pioneer se chyba neudělá. No a nebo třeba jakýkliv obyč Sencor pokud nejde o kvalitu...

Nebo měsíc hledat po bazarech a aukrech...

doplněno 13.07.14 13:20:

Např. autoradia.heureka.cz/...

thomaser*
hodnocení

0x

Zdravím,

je to sice neznačkové autorádio, ale na to vám určitě nezáleží. Je tam USB a má to odnímatelný panel :)

aukro.cz/...

A když značkové tak asi Sencor...Ale kamarádovi Sencor vybil baterii, protože mu svítili hodiny, které nešly vypnout.

aukro.cz/...

ujendys*
hodnocení

0x

jaké autorádio na flešku? já bych se po zkušenosti řídil jedním kritériem,autorádio musí mít dálkový ovladač protože když máte na flešce milion písniček tak s autorádiem bez ovladače nemáte šanci poslechnout co chcete,netvrdim že si nemůžete přepnout na rádiu na jinou písničku ale točíte dokola maximálně zhruba 100písniček aspon já to tak mám,měl jsem už i autorádio s ovladačem a bylo to bez problému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]