Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia střešní okénko

Od: martinjuricek odpovědí: 6 změna:

Zdravím mám Oktávku v kombínku se střešním okénkem. Ale mám menší problém. Včera jsem byl v myčce Agip a jak se auto mylo, já seděl na přední sedačce a zničehonic z okraje tekla voda. Takže já během chvilky mokrý, sedačka také. Pak začala voda kapat i z druhého rohu. Všechen kapec po okrajích mokrý. Zajímavé je, že před týdnem na Shellce mi toto neudělalo. Jinak okýnko bylo klasika zavřené. Nevíte čím to mohlo být? nebo na co se případně podívat? Vodu jsem měl i u toho repráčku u řičice co je u zrcátka.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ujendys*
hodnocení

1x

škoda je dokonalé auto to není možnýýýý,objet okno silikonem nic jinýho mě nenapadá

martinjuricek
hodnocení

když jej pak budu chtít použít v létě, tak mi to asik nepomůže.

ujendys*
hodnocení

0x

jo vám to teče mezi rámem okna a samotným sklem? tak to nevim

erikch*
hodnocení

0x
Pokud to děla jen tlaková voda a v dešti je sucho-je nacaty nějaký z těsnění(mela by byt jak zevnitř tak zvenku) nebo se mohly i uvolnit jistící šroubky...odplastujte stinitka,sloupky atd,sundejte stropnici,demontovat str.okno a zpat montáž po kvalitním utesneni (použijte např.therason či podobný drijak na lepení skel) a budete mit klid...
martinjuricek
hodnocení

Díky kouknu na to a uvidím. Spíš bych řekl, že těsnění je načaté pod tím, protože to vnější všude nedolíhá. Ale to je prakticky u všech oktávek co jsem se koukal

hana88

Dobrý den,

zaujala mě Vaše odborná odpověď, taky mi teče střešním okénkem, u Felicie a to za každého většího deště, je to v jednom rohu a zdá se mi, že těsnicí guma nedoléhá ke sklu, voda kapala na sedačku. Čas plynul... a voda začala máčet strop auta, vlhne strop směrem k přednímu sklu, takže možná zpuchřela navíc guma v místě, kde lemuje a těsní otvor střechy.V servisu mi nabídli přilepení okénka, což by asi nevyřešilo to lemování otvoru.

Vaše rada o rozebrání sloupků, stropnice - mě láká, už jen kvůli vysušení zateklé vlhkosti, ale mám obavu, jestli to zase bude držet, raději ybch zkusila therason shora, na odmaštěný povrch. Má tenhle postup šanci? Díky moc za odpověď.

Hana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]