Nejste přihlášen/a.
Tady mas obrazek cele sestavy (je vzhuru nohama vzhledem k tvemu obrazku). Je tam videt, ze to sání si bere odnekud zespoda.
Youtube ma videa na opravy turbodmychadel.
Jinak to turbo by melo byt Garrett G20 . Vygooglil jsem tento cesky e-shop. Divil bych se, kdyby nekdo turba neopravoval profesionalne. Aha, spatne jsem to cetl. Oni turba i opravuji a ty ceny na te strance jsou za repasovana turba. Prodavaji ale i nova.
Koukam na turbodmychadla Ga/... na Heurece a zjistuji, ze tech typu je jako much. Navic to G20 je jen oznaceni rodiny a existuji modely s nazvy G20xyZ. Navic i turb s oznacenim treba konkretne G2052V je asi nekolik, protoze jsem jich nasel asi 5 a kazde ma jine modelove a katalogove cislo To je teda slusny bordel.
Chce to proste nekoho, kdo tomu rozumi
Kdyz dam ale hledat na Heurece ten presny typ ("802419-5003S") turbodmychadla, jak je uveden na te strance, na kterou jsem poslal odkaz uz drive, tak mi par odkazu vypadne.
Pozor! Vyhazuje to i odkazy na verzi 5005S, ktera je pro Transity od 2003. Nevim, jestli to je zamenne.
Transit je to 260s .. Jinak 20k za turbo - to je docela ranec. Takže se budu muset spokojit s atmosférou :D po městě to tak "nějak" jede .. ale neni to žádný zázrak. :D A vůbec, ještě se musim podívat, jestli se to vůbec točí, hadice je stále měkká, takže bych tipoval, že to buď nasává skrz ní, než tlačí a nebo je to turbo fakt hryzlé :D Protože to turbo neni absolutně slyšet - ani když stojim u motoru a někdo na to šlape. Jinak nic na palubce nebliká.. Žádná kontrolka.. Nic :D
To 260S moc nepomohlo. Porad to v te tabulce je mezi dvema verzemi stejneho motoru V185 DuraTorq (73 a 98 bhp). Nenastesti oba maji jine turbo (jeden 5003S a druhy 5004S). Jak se lisi, netusim
I na ty Heurece se v tom odkazu, ktery jsem poslal, ukazuji repase, ktere jsou kolem 8 tisic. Mozna kdyz to clovek doklika az na stranky jednotlivych prodejcu, tak tam najde sirsi nabidku.
Koukal jsem na par videi na Youtube s opravami turbodmychadel a vetsinou je problemem nejaka uplna ptakovina, kterou si kazdy dokaze opravit sam (zablokovane promenlive trysky nebo jejich ovladaci tahlo).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.