Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastový díl jsem stříkl a loupe se

Od: ujendys* odpovědí: 5 změna:

koupil jsemplastový díl na auto,stříkl jsem to sprejem dvě vrstvy pak jsem to stříkl bezbarvým lakem,výsledek pěkný ale jen měsíc pak se to začalo pomalu loupat,co jsem udělal špatně?napadlo mě ten plast nejdřív jemně zbrousit až pak stříknout barvou a lakem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

primer na plasty, odmastit, nastříkat, pak to ostatní

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - plast jemně přebrousit, očistit a odmastit. Potom stříkat křížem a tenké vrstvičky. V interiéru to musí vydržet, ale pokud je to vystaveno povětrnosti, tak je výsledek stejně nejistý. Zdravím!

doplněno 09.07.14 19:41:

Obávám se, že v tomto případě není žádné trvalejší řešení.

punker*
hodnocení

0x

Já bych to jemě obrousil,stříkl základem na plasty a až potom barvu a lak

ujendys*
hodnocení

právě že to je díl který je umístěný na felicii (novější tvář) hned pod předním světlem,takže vystaven těm nejhorším podmínkám

hodnocení

0x

na plasty existujou spešl barvy něco jako základovka na kov to se nastříká a pak se teprv dá finálová barva a drží to

felicia.manas.name/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]