Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvrakovani auta bez prehlaseni

Od: robin13* odpovědí: 5 změna:

Dobry den. Chtel bych se zeptat. Potrebuji zvrakovat auto ale neni prehlaseny. Mam odnej veskere doklady a kupni smlouvu. Ale koupil jsem ho jeste od jineho majitele nez je napsany v technickem prukazu. Pujde auto zvrakovat? Dekuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zvrakovat určitě půjde, to není problém. Vystaví Vám papír o ekolikvidaci, který je Vám ale k ničemu. Přeci nepůjdete na sebe dohlašovat vozidlo za 800Kč a hned ho vyřazovat..

doplněno 09.07.14 16:35:

Robine, majitelem vozidla jste vy, klidně mu ukážete kopii kupní smlouvy.

robin13*
hodnocení

Ja jsem prave myslel ze budu potrebovat nakou plnou moc nebo neco od majitele ktery je psany v technycaku. Jinak, ze by mi to nezvrakovaly.

erikch*
Odkud jste...?mám známého který se tím proces.zabývá a za auto vám dá dvojku s klasikou převodem,koupi...
doplněno 09.07.14 18:48: ...tak to bohužel(Krkonoše)
robin13*
hodnocení

Jsem z Olomouckeho kraje, Okres Prostejov.

zdravím Prostějováka!

Můžete klidně zvrakovat,jen nezapomeňte,preventivně ,na protokol o ekolikvidaci!Toaž si vzpomene na něco CKP a bude chtít příspěvek (po předchozích majitelích až po Vás!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]