Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem naprostý lajk a v autech se vůbec nevyznám. Odešlo mi turbodmychadlo a mechanici se mě snaží ukecat na repasované turbodmychadlo. Stojí dost pěněz a tak nechci kupovat dvakrát. Máte někdo zkušenosti, popřípadě víte někdo jak to s repase je? Budu moc rád za každý postřeh. Díky předem.
V kazdem pripade bych se informoval o nasledujicim
1. Od kud mechanici repasovane turbo ziskaji - aby to nebyl nejaky samodomo pokus, firma musi byt proverena s pozitivnimy ohlasy
2. Zajimal bych se, od kud pochazeji nove dily a co vse bylo na turbu meneno. Bezne jsou dily z Anglie, kde je dost odbornych firem, ktere se zabyvaji vyrobou vnitrnosti turbodmychadel. Levne lze ovsem dily sehnat v Cine, od kud kvalita stoji obecne za prd.
3. Pokud repasovaci firma sestavovala vnitrnosti sama, at ukaze graf vyvazeni. Pokud koupila vnitrnosti jiz jako vyvazeny celek, at to dokaze, treba pomoci faktury.
-
Ono je to zkratka tak, ze lze sehnat repasovane turbo doslova za par tisicovek, jenze nova turbodmychadla nejsou draha pro nic za nic.
-
Dulezite samozrejme je, aby mechanik vedel co dela a dukladne pred montazi noveho turba vycistil cely saci a olejovy system motoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.