Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplatí se tenhle automobil?

Od: jarushka odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chtělay bych se zpetat, zda si myslíte že by mi tohle autíčko nějakej ten rok vydrželo. Chci určitě automat. díky Jarka

autobazarhumpolec.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Auto vypada dobre, cena jak u autobazaru no, automat pokud se nekdo o neho staral tak vydrzi, pokud ne tak kdo vi... , naky rok urco vydrzi, jen 16v ma rozvodovy remen, tak si pripravte nake penize na vymenu.

ujendys*
hodnocení

0x

za 100litrů? automat z bazaru,peněz si nevážíte,tak to vemte snad vám dobře poslouží

erikch*
Mrknete se kousek dal než na česky rybníček a uvidíte co si za víc jak tři a pul Tišice Eur můžete dovolit...garantuje vám ze narazite na auta o dvě třídy výš,což mj.znamená výbavu,prostor vyspělejší technika a hlavně se můžete spolehnout ze rodily němec ví co znamená se starat o své auto s automatem...což u nás v Čechách bohužel nefrci-jen u toho automatu-dokud to řadi tak na to 95% cechu nesahne...v Německu,a dal zapadne,je poměr obráceny...
repkin*

Já jsem slyšel o německu jako o přetočených tachometrech, sfalšovaných servisních knihách, firemních autech s 500-600tis. km apod.

doplněno 06.07.14 20:00:

Mě to vyprávět nemusíš, já tam byl několikrát na stáži od školy. :) Jen říkám, že koupit dneska auto je kauf a sázka do loterie. Jak jsem tu psal v jiném tématu, psal emaily, SMS a volal jsem asi na 50 inzerátů, zpátky se mi ozvali jen 3 lidi. Objel jsem si pár autobazarů a za peníze co jsem měl bych v bazaru sehnal auto s 220tkm na tachometru, ale dle těsnění oken a dveři tak 300-350tkm. Naštěstí se obětoval kolega, který se nemohl dívat, na to, jak se trápím a prodal mi to svoje. :)

erikch*
repkin...i já jsem slyšel růst trávu...uvedom si,ze mentalita lidi nepostizenych komunismem je úplné jiná než nás cechacku(nejen)...a pokud nevis,nasetri nějaká ta Eura a výraž směr západ a zůstaň tam alespoň měsíc ...

cobrak*
hodnocení

0x

Asi Vám bude sloužit, ale osobně bych si starou Fabii za sto tisíc nekoupil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]