Nejste přihlášen/a.
Ahojte poprosil bych Vás o vaše rady nebo nápady co to může být,
Když znáčknu brzdový pedál nebo zapnu levý blinkr tak malinko prosvicuje kontrolka mlhovky, ne že by svítila jako když je zaplá ale maličko prosvicuje, přední mlhovky nemám mám pouze zadní mlhovku, Čím by to mohlo být? Ne že by mi to nějak vadilo, ale jen tak pro info . díky Dobrou noc
Na náklaďáku nebo na osobním autě? Jaké auto? Kontrolka přední nebo zadní mlhovky? I když máte jen zadní, tak přístrojové desky mívají obě.
Můj odhad je kostra přístrojové desky.
doplněno 17.11.12 20:33:Jak radí Mowla, tak to projdi taky. Zapni obrysová světla, vylez z auta a ať ti někdo mačká brzdu. Z venku koukej, jestli při rozsvícení brzdového obrysové pohasíná. Pak do toho zapni výstražná světla a opět koukej na pohasínání do rytmu varovných nebo při stisku brzdy. Nastartuj, ať vyloučíš pokles napětí na aku, který by se choval ve výsledném efektu závady stejně.
Pokud pohasínají, nebo se rozsvěcuje slabě jiné (dobré to testovat v noci), tak je na vině kostra lampy. Pokud nepomůže, tak kostru přístrojovky.
jo jo je to francouz prolez zadní světla odrbej konektory naohejbej kontakty koukni i pod jednotlivý žárovky odstran oxidaci a prostříkni vše kontaktolem popřípadě ty zadní svítilny přikostři
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.