Nejste přihlášen/a.
To Olaf a toj je tvůj dohad nebo osobní skušenost že kitroen je shit?
doplněno 05.07.14 22:21:Honzo zkuste zde: forum.citroeny.cz/...
nebo zde : citroen-club.cz/...
doplněno 06.07.14 19:02:Ti největší znalci se právě rekrutují z těch co to neznajíi nebo jsou teprve začátečníci.V tomto případě citroeny nezná ani neumí řádně napsat název,ale kritizovat je bude !
myslel jsem si, že je to web o otázkách, odpovědích a názorech. příště tedy napíšu super kára, ber to. a Ty mi můžeš s Dieselem kliknout jako špatná odpověď. jak jednoduché. pak tu budeme povinně zastávat jen vaše názory, pocity a nálady a na triko si nechám dopsat erikch s dieselem poradí.cz
To Olaf ,ale otázka co si myslíte o tomto nebo o druhém autě není o tom napsat že je to shit protože to vůbec neznám!To může takhle napsat i pepíček co chodí do 5 pomocné! U V auto rubrice,konkrétně to vidím tak, že se napíší názory podložené VLASTNÍ zkušeností a ne tím že si to jen myslím,protož před rokem kolem mne přejel jeden citroen!Přeber to jak chceš.
doplněno 06.07.14 21:13:Žel s těmi servisáky máš pravdu,protože 90% z nich dá od toho ruce pryč! Tuhle jsem kolegovi xantiákovi měnil spojku ,protože servisy v místě jeho bydliště viděli Xantii a už se cukali a když otevřeli kapotu, uviděli ,že je v LPG ,tak jej pomalu vyhnali prostě se jim do toho nechtěli pustit. Hydru rozumí dobře jen snad 5 lidí v celé ČR a to nejsou lidé v autor.servisech!
Kolegyně ho má, je to ojetina z Německa s benzínovým motorem. Nevím o tom, že by si na cokoliv stěžovala, auto má už 8 let a stále s ním jezdí.
Je ale pravda, že nikdy nesundavala střechu - myšleno ty postranní oblouky. Do auta ale nikde nezatéká, nefouká. prostě jako klasická C3. Podle mě to není špatné auto
Jako C3, jen těžší a zajímavější. Znám člověka, který si ho dotáhnul jako bouračku a po neuvěřitelných hodinách ho plně zprovoznil. Byla to prý hrozná práce. Jezdí s ním někdy i s oddělanými oblouky - pokud je jasné, že nebude pršet Celkově mi ta koncepce připadá nepraktická - odmontované obluky se do auta nevejdou, musí se nechat v garáži. To už asi raději Peugeot 206 CC. Nekupovat verzi s automatem sensodrive.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.