Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na citroen C3 pluriel

Od: honzab* odpovědí: 13 změna:

ahoj jaký máte názor na citroen C pluriel?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

jako na všechny kitroeny. shit

To Olaf a toj je tvůj dohad nebo osobní skušenost že kitroen je shit?

doplněno 05.07.14 22:21:

Honzo zkuste zde: forum.citroeny.cz/...

nebo zde : citroen-club.cz/...

doplněno 06.07.14 19:02:

Ti největší znalci se právě rekrutují z těch co to neznajíi nebo jsou teprve začátečníci.V tomto případě citroeny nezná ani neumí řádně napsat název,ale kritizovat je bude !

olaf71*

já nevyznavač Citroenu, jej důvěrně nazývám kitroen, takže to není tím, že bych neuměl řádně napsat název. kritiku jsem převzal od několika servisáků, kteří mi jej nedoporučili, když jsem chtěl koupit nové auto. koupil jsem nakonec dvojkovou Fabii 1,4 MPI, 63kw.

ujendys*
hodnocení

0x

OLAF možná mu křivdim ale tipuju že nikdy v žádnym citroenu neseděl a jen pomlouvá

olaf71*

když si přečtu Tvoje odpovědi v rubrice auto-moto, tak tipuješ rozhodně správně

erikch*
...olaf- nebýt Citroenu,tak ve svém aute-at bys mel i třeba Bentley,brzdis porad ocelovým lankem...To Citroen dal světu kotoučovou brzdu,hydro- pneumaticky podvozek(dnes se automobilky tak rady chlubí jak maji skvělý vzduchový podvozek u svých něj...modelu a před padesáti az dvaceti lety jen ohrnovaly nos...) elektricky ovládány stěrač tak jak ho známe dnes a nevím co ještě...to ze se ti neco nelíbí apod.ještě neznamená ze je to shit...mne se taky nelíbí tvoje uzounka Fabie a nekomentuju to...
olaf71*

myslel jsem si, že je to web o otázkách, odpovědích a názorech. příště tedy napíšu super kára, ber to. a Ty mi můžeš s Dieselem kliknout jako špatná odpověď. jak jednoduché. pak tu budeme povinně zastávat jen vaše názory, pocity a nálady a na triko si nechám dopsat erikch s dieselem poradí.cz

To Olaf ,ale otázka co si myslíte o tomto nebo o druhém autě není o tom napsat že je to shit protože to vůbec neznám!To může takhle napsat i pepíček co chodí do 5 pomocné! U V auto rubrice,konkrétně to vidím tak, že se napíší názory podložené VLASTNÍ zkušeností a ne tím že si to jen myslím,protož před rokem kolem mne přejel jeden citroen!Přeber to jak chceš.

doplněno 06.07.14 21:13:

Žel s těmi servisáky máš pravdu,protože 90% z nich dá od toho ruce pryč! Tuhle jsem kolegovi xantiákovi měnil spojku ,protože servisy v místě jeho bydliště viděli Xantii a už se cukali a když otevřeli kapotu, uviděli ,že je v LPG ,tak jej pomalu vyhnali prostě se jim do toho nechtěli pustit. Hydru rozumí dobře jen snad 5 lidí v celé ČR a to nejsou lidé v autor.servisech!

olaf71*

máš pravdu, nic víc než pravdu

doplněno 06.07.14 20:24:

poslal jsem Ti za to boda

ujendys*
hodnocení

0x

olafe,olafe naběhl jste si tady sám

olaf71*

na koho :-D

doplněno 06.07.14 20:50:

zajímavé, že nikdo jasně neodpověděl na původní otázku. všichni znají jen odpověď na mou odpověď. v testech kvality si stojí Citroeny fakt dobře.

hodnocení

0x

Kolegyně ho má, je to ojetina z Německa s benzínovým motorem. Nevím o tom, že by si na cokoliv stěžovala, auto má už 8 let a stále s ním jezdí.

Je ale pravda, že nikdy nesundavala střechu - myšleno ty postranní oblouky. Do auta ale nikde nezatéká, nefouká. prostě jako klasická C3. Podle mě to není špatné auto

hodnocení

0x

Jako C3, jen těžší a zajímavější. Znám člověka, který si ho dotáhnul jako bouračku a po neuvěřitelných hodinách ho plně zprovoznil. Byla to prý hrozná práce. Jezdí s ním někdy i s oddělanými oblouky - pokud je jasné, že nebude pršet :) Celkově mi ta koncepce připadá nepraktická - odmontované obluky se do auta nevejdou, musí se nechat v garáži. To už asi raději Peugeot 206 CC. Nekupovat verzi s automatem sensodrive.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]