Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karburátor Škoda-SEDR -seřízení hladiny plová

Od: oddyseus odpovědí: 4 změna:

Zdravím,neporadil by mi někdo jak správně seřídit hladinu plováku v komoře u Sedr (škoda 125l).

Četl jsem že asi neoptimálnější je to přes skleničku a vyznačit si 20mm +-1 od hrdla a položit víko s plovákem a čepovat ručně benzín až zavře jehla.Nebo se to dělá orientačně 20mm+-1 od horní hrany plov.komory.

Co poradíte vy?Díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

milan23*
hodnocení

1x
Nastavení se provádí ohýbáním jazýčku závěsu plováku-dotyk s odpruženou kuličkou12mm, vychýlení plováku do spodní polohy min 16mm
Karburátor Škoda-SEDR -seřízení hladiny plová
oddyseus
hodnocení

Díky za radu,tuhle ještě neznám a mohu vyzkoušet.Díky,zas jsem o něco chytřejší :)

milan23*
Jen se koukněte, jestli nemáte ještě starý pěnový plovák.Tam jsou hodnoty 10/13.5+mm
oddyseus
hodnocení

Nene,mám tam plastovej...Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]