Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snížené pružiny

Od: aless145 odpovědí: 2 změna:

Zdravíčko čeká mě výměna komplet podvozku, mam slušnou nabídku na fungl nový tlumiče Bilstein B4 a teď řeším zda ktomu dát origo pružiny nebo sportovní se snížením max 30mm.

Další věc mám možnost právě sehnat od známého Eibach pro kit sníženíé pružiny o těch 30mm měl je na autě na origo tlumičích 4 roky. Dá mi je pomalu za hubičku :D Teď otázka může být taková pružina už nějak v háji na pohled vypadá ok. Poznám to nějak nebo se toho nemusím bát?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

0x

Nejdřív si,třeba na nějakém fóru s víc lidmi o tom pokecej,některé sportovní rádoby pružiny jsou tak tvrdé že ti s auta udělají sbíječku

Pokud pružina není naprasklá nebo moc orezlá tak je v pohodě

erikch*
hodnocení

0x
Ty Eibachy -pokud jsou v poho,ber a nespekuluj-v oboru je to špička a pokud je mas "za cenu šrotu" není co řešit...škoda ze jsi nezmínil auto a motorizací na které to budeš dávat...a obecné rozšířeny mýtus,ze sportovní pružiny a tlumiče=tvrdy-neni tomu tak,pravé tyhle špičkové jsou nastaveny do rpogresu takže při normální jízdě v koho tlumí a pruzi...,rozdíl. nastává az když za to vezmes...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]