Nejste přihlášen/a.
já vím prodávaj se samozřejmě přípravky na oživení plastu jenže ani ty mi nepomužou ty asi fungujou jen na černý plasty ve felicii jsou takový šedivý a čímkoliv je vyčistim když pak uschnou jsou zase špinavý
Já jsem umýval vnitřní plasty normálně jarovou vodou a hadříky. Potom jsem je natřel oživovačem plastů a felda září jak nová.
Na špinavé sedačky jsem vyzrál od lesa,všechny jsem je vytáhl ven.zahradní hadici,kýbl s vodou s vyšším obsahem pracího prášku,pořádně napěnit,nechat působit a zahradní hadicí zase dokonale spláchnout(nesmí tam ten prášek zůstat jinak tam budou bílé fleky). V tomhle počasí stačil den na slunku a sedačky byly suché a čisté jako nové
Jestli se jedná o to, že v jemných drážkách zůstane špína, funguje na to velmi dobře CINOL, čištič motorů a nebo KIMAX Activ, aktivní pěna. Chemie od Kimaxu je úžasná věc. Dlouho jsem váhal s koupí, protože 5 litrů stojí cca 1600,- Kč, ale z těch 5 litrů koncentrátu uděěláte minimálně 200 litrů mycího roztoku a umyjete s ním tak 400 aut. Myje naprosto dokonale všechno od much na čumáku auta až po žluté a smradlavé čalounění od kuřáků. Tam stačí ředit cca 1 : 80 a vysát vysavačem na vodu.
skusím tedy tu jarovou vodu je to nejlevnější varianta,včera sem čistil čalounění dveří přípravkem AJETO a perfektní výsledek tak jsem vzal i strop je jako nový na plasty to už nefungovalo ještě mám dotaz na felicii na dveřích mám dole v rozích rez stačí to zbrousit stříknout základovkou pak barvou a nakonec bezbarvým lakem nebo je potřeba zbrousit a ještě před stříknutím základní barvou to překitovat?
Já vezmu cif ve žluté flašce (neobsahuje chlór) citronový a kartáček a drhnu na mokro do čista. Pak pořádně omyju zbytky toho čistícího krému (pořádně) a po vyschnutí oživým coyote sprayem a je hotovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.