Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dušení motoru při přidání plynu

Od: johnys2000* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Mám jawa50/05 pionýr s karburátorem z jawa 50/20 pionýr. Mám problém že se motorka dusí když přidám plyn na víc než za polovinu jinak motor normálně běží, v pohodě nastartuje a když méně přidám plyn tak motorka v pohodě jede.

Děkují za každou odpověď ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

virus*
hodnocení

2x

Trysky jako prevenci vyčistit určitě neuškodí,ale já si myslím,že to má málo vzduchu (nevím jestli tyto pionýry mají nějaký fitr)-pokud ano.sundal bych jej a zkusil to bez něj. Chvilka provozu bez filtru motor nepoškodí. Také by mohl být zanešený tlumič ve výfuku .

johnys2000*
hodnocení

s tímvýfukem je to asi dobrý nápad je velmi starý a když jsem čistil jeho koncovku byla hodně zanešená takže se ještě podívám dovnitř každopádně děkuji :)

watta97*

Mě toto u babetty dělal zanešený vyfuk a s tim sundanim filtru nevim jestli si pomužeš když je to na čz tak tam to nevadí ale fichtl se bez filtru dusí.

hodnocení

0x

Jako první krok bych zkontrolovat a vyčistil trysky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]