Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Páté dveře - jak převézt?

Od: amper® odpovědí: 8 změna:

Potřebuji převézt páté dveře na felicii. K dispozici mám Fabii II kombi. Vejdou se naštorc do kufru? Převoz na střeše mi přijde riskantní - dveře jsou komplet včetně skla, takže přivázat je bude problém.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

do kufru nevím, ale na zadní sedačky to podle mě vcelku bez problémů vleze...

doplněno 03.07.14 10:30:

na 100% je v autě odvezete

Páté dveře - jak převézt?
erikch*
...na zadní sedačky nedas ani klasické boční dveře,natož patě...kufr je vzhledem k "neskutečné" šíři českých aut zrovna tak páse... Nezbude než např.pres molitany připevnit kurty a gumicuky skrze po otevřena okénka zadníchddveří a např.kurty protáhnout vnitřkem pres otevřené přední dveře...samozřejmé v klidu a opatrne-pokud povezete dveře z Brna do Plzne-sehnat auto s kouli a vozík...
doplněno 03.07.14 13:26: ...karlos1-vsazim krk-jakoze mám jeden,ze patě dveře z Feldy do Fabie ani náhodou...ostatně zanedlouho uvidíme,az tazatel napíše jak dopadl...
milan23*
Připojují k se k Eriku a též vsázím krk.Dveře mají krásných 140 cm v nejširším místě. Račte si přeměřit fabie... :)

karlos1
hodnocení

0x

Mám jedničkovou krátkou fabii a divili by jste se, co všechno se tam vleze! Takže s kombíkem nebude problém, kdyžtak sklopíš zadní sedačky a vejde se na milion procent ;) howk

milan23*
hodnocení

0x
Asi bych je co nejlépe zabalil a donesl na nejbližší poštu, pokud ta možnost je.Případně si půjčit káru v některém z hobbymarketů nebo od známých.
Do fabie je nenacpete.

novada*
hodnocení

0x

Určitě převezete.. Vezl jsem v malym fáčku tuning kapotu! :D vešla se v cajku a ještě jsem zavřel kufr

erikch*
novada-ono Facko bylo paradoxne širší.než "užovka"Fabie...ale pokud to tazatel zkusí,a dá sem pak vědět,uvidíte sami ze Fabie ani omylem...

hodnocení

Pánové, děkuji za vaše názory. Pokud jsem snad v diskusi přehlédl nějakou dámu, tak se hluboce omlouvám. Že by se snad páté dveře vešly na zadní sedačky, nepřichází v úvahu. Jistě to ale bylo myšleno tak, že kufrem dovnitř, při sklopených zadních sedačkách. Alespoň tak jsem to myslel já, když jsem psal "do kufru". V každém případě, ať už se vejdou nebo ne, bude to o chlup. Jediný způsob samozřejmě je dveře otočit o 90° a dát do kufru úhlopříčně. Dveře z felicie mají od pantů na spodní hranu cca 110 cm, což zhruba koresponduje s úhlopříčným rozměrem otvoru kufru fabie. Problémem je ale zvýšená nákladová hrana. Mít peugeota nebo jiného kombíka s rovnou podlahou v kufru, asi by nebyl problém. Takhle je celá záležitost prostorově komplikovaná a dveře je nutno soukat do kufru šikmo shora dolů. Buď se šprajcnou nebo ne. Uvidíme...

doplněno 10.07.14 11:13:

Zkouška bojem se zatím nekoná. Klempíř odvedl dobrou práci, z vrtuloidních dveří vyrobil rovné, takže původní dveře zůstávají a jiné se tedy nepovezou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]