Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou motorku do 125 ccm?

Od: boruvka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, v 16-ti si chci udělat papíry na 125, ale nevím zda je to omezeno i kW... mel jsem dosud vybranou yamahu yzf r 125, ale jak jsem zaslechl o aprilii RS 125, tak bych šel radši do ní, ale má 22 kW, není to v 16-ti omezeno pouze na 11 kW? :/ poradte prosím :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

1x

Řidičský průkaz skupiny A1 je skutečně omezen výkonem 11 kW. Kromě toho je Aprilia RS 125 / Replica i přes svůj skromný objem určena spíše pro zkušené jezdce. I kdyby ses tedy za zkušeného (jak také jinak) považoval, zákon zapovídá. *stop*

hodnocení

0x

je to do 11kw , ale neni problem sehnat motorky co maji v TP napsano 11kw a jsou otevrene naplno a jezdi jak dabel. Snema opatrne.

boruvka*
hodnocení

to je prave ta aprilia :) ma sice 22kW ale v TP ma 11kW ...rikal mi to znami, ktery s motorkama dela uz nekolik let:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]