Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD přehrávač v Autě ( tlumený zvuk )

Od: petrvv odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

Ve svém BMW mám doděláváný DVD přehrávač, už při koupi jsem zjistil že jde zvuk nějak potichu, hlasy jdou slyšet dost malo a když je nejaká akce tak to jde o málo víc..

Dnes jsem DVD vyšrouboval z držáku abych se kouknul na kontakty jestli není nějak povyjetej, nic jsou tam jen 3 kabely + napájení, dva z nich jsou jasny, Remote a Obraz barevně rozlišeny, a potom je tam zvuk DolbyDigital a Stereo ted si nejsem jisty...

Zapojil jsem na zkoušku do jednoho a najdnou zvuk šel parádně nahlas, tak jsem si to poznačil odpojil, dal jsem zpátky kryt do držáku a připojil, a najednou zvuk jde zase tiše.. a do ted už jsem nepřišel na to co se stalo, zapojil jsem stejně jak předtím..

Muže to být špatný kontakt nebo něco do nastavení jsem v pruběhu toho nic nedělal, jen jsem odpojil a zapijil zpět..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, problém může být v tom konektoru a zřejmě není korektní stereo - jeden kanál nejde vůbec nebo málo. Zaměřte se na ten konektor - pootočit nebo dorazit. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]