Nejste přihlášen/a.
ahoj,chci se zeptat, co říkáte na tohle autíčko? automobilovysvet.cz/... automat určitě chci
prosím o názory
Pěkný den, přesně jak uvádíte, může se podělat ale taky nemusí...u automatů je to vždycky trochu vabank, ale jde zjistit co nejvíce informací o voze předem či na místě, podle toho jde poznat, jak se majitel k autu choval jinak Focus jako celek je povedený vůz, motor 2,0 TDCi patří k lepšímů průměru, co se týče spolehlivosti, spotřeba bude okolo 6 až 7l/100km. Ale jak jsem zmiňoval hodně záleží na aktuálním stavu...možná bych Vám mohl pomoci daleko více, ale abych zde nedělal reklamu, napište mi prosím na Vás email či kontakt
Pokud ti doloží servisní úkony převodovky, proč ne. Ono výměna oleje v převodovce vyjde cca 8000kč za servisní úkon, (nedělá to kde kdo) cca 50tis km a spousta lidí na to prdí, protože dopředu počítají s tím, že auto prodají. Když se převodovka pokaká, tak to může být drahý špás, takže z druhé ruky je to dá se říct ruská ruleta. Navíc pokud byl tacháč stočený...
Podle inzerátu nelze jednoznačně určit, zda ano či ne, motor 2,0 TDCi určitě patří mezi to lepší...jak spotřebou tak spolehlivostí a zátahem. Ale dle inzerátu nelze jasně určit, zda automat je v pořádku nebo zda vůz nemá stočen tachometr. To by šlo zjistit až na místě. Jediné co tak dokážu odhadnout je, že vůz bude nejspíš původem z Německa a sem do ČR dotažen v únoru tohoto roku. Jinak na pohled vypadá opravdu zajímavě. Jak jsem již psal, pokud se na trhu ojetin neorientujete, napište mi zde na Vás kontakt (třeba email neb tel.) a věřím, že bych Vám mohl určitě pomoct...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.