Nejste přihlášen/a.
Altík byl znovu v oprave a tam mi to zmerily a rekli ze dobíjí jak má. nevim cím to je ale kdyz nastartuju a slapnu na brzdu nebo rozsvitim svetla tak je videt ze kontrolka slabne poradte
A jste si jistý,že máte kostru OK?
Nejprve projděte veškeré ukostření-AKB-kastle,motor-převodovka-starter atd!Rozeberte a očistěte a pak znovu zapojte veškeré ukostření,očistěte svorky a kontakty baterie.
Odpoj káblík co vede ze svazku do altu (tuším modrý).
Zapni klíček...svítí dobíjení? Ne je správně.
Káblík ke kontrolce je tedy OK. Buď je opřen ten konektor na konci vodiče o obal altu nebo ten plíšek zezadu můstu usměrňovače. nebo jsou tam nečistoty s uhlíkového prachu.
Ještě bych typoval proraženou diodu (ty malé na můstku ke kontrolce)
Když nastartujete, je vše v pořádku? Když zapnete spotřebič, (brzové světlo) tak se rozsvítí kontrolka?
Nehledejte vadu v altíku, ale ukostření spotřebiče. Dělá to při jiných spotřebičů? Topení, stírače, blinkr...
NE kdyz nastartuju tak svítí ale kdyz slapnu na brzdu,roznu svetla tak kontrolky slabnou vidim i jak zhasina svetlo v kabine ale kdyz vsechno vypnu zase se rozzaří
Je mozny ze je furt v hajzlu altik protoze jsme skouseli to dat naprimo z baterky a kostru na aute a furt to svítí je to mozner ze je v p... altik?
tak ne pujcil jsem si od kamose altik a altik je v poho ale zjistil jsem ze kdyz zapnu klicek tak svítí dobíjení ale jak startuju tak ne ale jak zacne vrcet motor tak zase rozsvítí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.