Nejste přihlášen/a.
Zdravím je tu nějaký odborník co se vyzná v passatech? resp. v motorech 1.9TDI PD 2002 74KW - začal mi z ničeho nic prosakovat olej v místech podběhu (blatníku) na levé straně u řidiče, jde o to že tam skrz motor dolů není nic vidět, myslím si že je tam intercooler ale nevím zda z něho může kapat olej...nikde jinde nejsou známky po úniku, tak prosím napište mi možnosti co to může být a já se podle toho zařídím. Samopzřejmě je to nejhorší když dojedu domů - olej je rozehřátý tedy řitčí...pak kapat skoro přestane.
Druhá věc - při zatáčení volantem mi passat kvílí jak postřelenej kanec, při plném rejdu občas malinký kopanec do volantu (zase pouze jen na místě, při parkování, při studeném motoru hlavně) - odešlo servo? čerpadlo? řemeny? posilovač? není kapalina?
děkuji za případné odpovědi.
děkuji za radu...chápu to tedy dobře že v těch místech co popisuji je servo posilovače? tedy s tím souvisí i ten můj druhý problém a to že mi kvílí posilovač při zatáčení? pokud je to ak zabiíju dvě mouchy jednou ranou. a v servu je nějaký speciální olej? totiž teď jsem se díval že nemá žádnu barvu, resp. světlou, čistou a motorový je černý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.