Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda ve výfuku - co to znamená?

Od: fost49* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, nemá někdo zkušenosti s vodou ve výfuku? Koupil jsem starší Felicii a pod výfukem mívám v garáži louži. Jak je to možné a co s tím jde dělat? Voda v nádržce mi neubývá. Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

2x

Pokud se objeví ve výfuku trochu vody, jedná se o zcela běžný jev, zvláště, pokud se jezdí na krátké trasy a výfuk se nestačí zahřát. Také tomu může pomoci kondenzovaná voda, která se dostane po čase do benzínu.

doplněno 17.11.12 20:11:

Jj, ničeho se nebojte.*palec*

fost49*
hodnocení

Děkuji, už jsem se začal bát, že se jedná o nějakou závadu na autě.

mowla*
hodnocení

0x

Ve výfuku, zvlášť při chladném počasí, kondenzuje voda z paliva - to je v pořádku...

Pak ještě může do výfuku (přes motor) pronikat voda z chlazení - to už by v pořádku nebylo - ale pokud v chladiči neubývá, nic se neděje...

gumidek*
hodnocení

0x

Akorát ta voda časem prokoroduje výfuk zevnitř. Proto doporučuji později, až bude výfuk na odpis koupit TYLL CZ. Bosal je u Felicie tragédie. Někde ho dokonce pitvali, co je uvnitř a kvalita je hrozná.

doplněno 17.11.12 23:50:

jakojaaa: Ano, to je on, díky za odkaz ;). Jinak sám mám střední a poslední díl od Tylla a jsou pořád jako nové a to je už rok. :)

jakojaaa

Asi máte na mysli tento článek: dfens-cz.com/...

9f9fak9

Tyll zadní díl mi teď vydržel přesně 2 roky a rozsypal se vnitřek. Střední díl zatím drží. Ale více než 3 roky asi nevydrží.

Teď jsem sehnal za 249Kč originál KARSIT, tak časem uvidím, kolik to vydrží. Ale mělo by to být to nejlepší, co lze koupit.

cc-autodily.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]