Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdělovač u oktavia 1.6

Od: kh* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,

vyjela jsem z myčky aut ujela jsem několik metrů a auto začalo zlobyt.nepřidávala plyn spíš ubyral i když jsem měla pedál plynu na podlaze.znamej říkall že mama asi vodu v rozdělovači.neví prosím vás někdo jak to co nejrychleji opravit? děkuji K.H

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ona má Octávka rozdělovač? Ta, se kterou jezdím jej nemá. Jediná Octávka, kterou jsem viděl s rozdělovačem byla tchánova z roku 1965, ale to zase nebyla 1.6

Krom toho - i kdyby rozdělovač měla, tak se v myčce do něj voda nedostane.

martinhajek*
55kW má, 74/75kW nemá. Ale do rozdělovače motoru AEE se voda při mytí vozu opravdu nedostane.
Zato když jsou popraskané zapalovací kabely, může vlhkost dělat bordel u obou motorů.

hodnocení

0x

skus sundat výčko rozdělovače a vodu z víka vytři hadrem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]