Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí přepis když je auto ročník 1994

Od: dagmar* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den mám otázečku, slyšela jsem že u aut vyrobených od roku 1994 se nemusí platit přepis. Ale nejsemsi jistá prosím napište pokud se platí tak kolik. Chci koupit ojeté auto tak ať jsem připravená. Děkuji moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přepis se určitě platit musí i kdyby bylo starý jeden den,možná máte na mysli ekologickou daň,a to bych u tohohle ročníku tipnul že taky to bude něco stát.A platí se podle toho jakou normu Euro ten vůz splňuje a na to jste napsala moc málo informací.

dagmar*
26.04.09 21:25
hodnocení

má euro2

Tak to je za 3000Kč+800 přepis.

dagmar*
hodnocení

Moc Vám děkuji, opravdu jste mi pomohl. :))

hodnocení

2x

přepis stále jen 800Kč, ekologická daň není podle roku výroby, ale emisí vyznačených v techničáku:

viz příloha k metodickému pokynu číslo 9 mdcr.cz

hodnocení

0x

Záleží jak je kvalifikováno v TP.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

je to jako když v zábavné rozhlasové relaci moderátor tvrdil, že čs. mince budou mít od nového roku hranatý tvar, údajně na základě četných žádosti obcchodníků...hranaté se prý lépe balí i skladují...lidé toho nakecají...čeká vás správní poplatek 800,- Kč plus velká eko-daň...

celp*

Kupte si ojetinu od r.v.2000 a neplatíte EKODAŇ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]