Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jaký olej je lepší: TOTAL QUARTZ INEO MC3 5W40, nebo Total Quartz 9000 5W-40, je to do auta Citroen Xsara Picasso r.v.: 2001, 2.0 HDI 66kw-90koní, najeto 150 000 km
doplněno 29.06.14 10:56:Dále ten Total Quartz 9000 se vyrábí s označením Energy nebo bez tohoto označení, ten Energy je o pár kaček dražší.
Jeden z těch tří co máte u Vašeho předchozího dotazu ( poradte.cz/... ) .odkaz na str. dp.olejů : total-dnk.lubricantadviso/... . Záleží co tam máte nyní,a dle toho dát další ,pkd ještě 0W40 a nebaští oil,tak 0W40 , pkd baští tak dejte 5W40 ,matně tuším,že jsem někde četl že INEO je nový druh oleje a Quartz je starý,oba identické parametry,ale INEO je nový a dražší!Pkd chcet o citroenech více tak zkuste třeba citroenclub nebo citroeny.cz!
Jinak systém PD (čerpadlo-tryska) používá jen VW ,ostatní používají CR common rail.
od výrobce TOTAL QUARTZ 9000 5W-40 já měl 6let citroen xantia 2.0Hdi 80kw a dával jsem právě tento olej a bez problému,celých 6let jsem s motorem neměl problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.