Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jawa 250 spojka

Od: jawam odpovědí: 4 změna:

Dobrej.Chci se zeptat na jawy 250/353 jak je spojka tak ve spojkovým koši je díra na hřídel muže tam být veliká vůle?díky za radu.

Jawa 250 spojka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

1x

Koš spojky je uložen a točí se na cemetovaném, kaleném a přesně obroušeném pouzdře které funguje i jako rozpěrka. Vůle by měla být více než 5 setin, cca kolem desetiny. Asi bych to našel přesně v dílenském manuálu.

doplněno 29.06.14 10:26:

Ano, je to on, ještě pod ním musí být kalená příložka.

Tady jsou katalogy ND ke stažení: jawagallery.net/...

jawam
hodnocení

Je to on ten čep?

dum-motocyklu.cz/...

zidz

Měl bych podobny dotaz. Může být vůle mezi spojkovým košem a příložkou? Koš mi "jezdí" po hřídely o cca 2 mm. Myslím, že je to důvod, proč spojka vůbec nevypíná. Je možné tuto vůli vymezit další podložkou?

Další věc, co mě zaráži je, že hlava spojky jde stáhnout z hřídele rukou, normá by byl nutný stahovák...

watta97*
hodnocení

0x

Tam má být ještě takový hlazený čep. Záleží na tom co je pro vás velká vůle pokud desetiny mm tak by se to ještě dalo ale pokud milimetry tak to rozhodně ne já tam nemám vůli temeř žádnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]