Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dacia Sandero x Hyundai i30 x Honda Civic

Od: mark111 odpovědí: 3 změna:

Zdravím a přeji hezký den,

Jak už asi mnohým z předmětu došlo, rozhoduji se mezi těmito třemi auty. Jedná se ve všech třech případech o jejich novější verze (po faceliftu) - hatchback. Odpovědi typu, že tato auta se nedají srovnávat neberu v potaz. Srovnávat se dají, jelikož ke každému z nich přísluší jiná cena. U Dacie se pohybujeme za nový vůz něco přes 200 000, Hyundai je přes 300 000 a Honda přez 400 000. Otázka je následující: Pokud někdo z Vás vlastní jeden z těchto vozů, napište mi prosím nějaké informace o jeho provedení a kvalitě, praktičnosti x neprakičnosti, prostě co Vás napadne. Jde mi o skutečné informace uživatelů, a ne jedna bába povídala. Stylem jedna bába povídala bych si nikdy žádné auto nevybral, protože už mi znamí postupně zkritizovali všechny značky na trhu. :)
Za odpovědi velmi děkuji a věřím, že si je přečte i více lidí, než jen já...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gocars*
hodnocení

0x

Pěkný den, napíšu Vám jen jednu informaci, a myslím, že nějakou hodnotu mít bude :) aktuálně není na trhu ojetých vozů lepší nabídka poměru cena/výkon, než nabízí současná Hyundai i30 :) samozřejmě na tom není Hyundai tak dokonale jako jeho konkurence, ale za cenu něco málo přes 300t Kč je to opravdu asi ta nejlepší možná volba :)

hodnocení

0x
Take bych bral i30,dacia je mala, sice je levna ale kvalita kdo vi. A u hondy das dasich sto navic, do toho bych nesel.

plysak*
hodnocení

0x

Po půlročním provozu Dacie nemám jedinou výhradu. Patnáctipalcová kola-úžasná věc. Podvozek: super, přes koleje, které znám, jezdím normálně, zatímco ostatní se plazí. Posez oproti Favoritu bez výhrad. Motor: V pohodě pro nezávodníky. Ve 130 Km rychlosti žádné negativní pocity. Asi jsem to jen vychválil. A mám to nejzákladnější za 170 000. Za tu cenu není třeba nic řešit. Uvidíme, co za pět let, kolik bude závad. Jedna pakárna-autokonektor je speciální, musíte si koupit redukce a to stojí 600. Jinak přeštípat dráty a na čokoládu. Nebo origo rádio.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]