Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
mám možnost koupit použité ocelové disky pro zimní sadu pneu po 300Kč/ks jsem však na rozpacích, mamželka mmě odrazuje abych radši koupil nové. Mám se obávat nějakého rizika pokud naznám, že disky nejsou zjevně poškozené, případně na co se zaměřit?
Děkuji za informaci.
flodur.
doplněno 26.06.14 18:11:Pneumatiky budu určitě kupovat nové jedná se mi jen o ty disky!?
flodur.
hlavně aby nebyly moc rezaté v lemu, kde dosedá pneumatika. málokdo kupuje nové plecháče. nový kolem litru, starší za litr všechny čtyři
Nove se daji sehnat velice levne. To se snad ani nevyplati kupovat pouzite, pokud to neni od nejakeho znameho s dolozitelnou priznivou historii.
Jestli opravdu na svoje auto shanis 4,5Jx14 4x100, tak ceny skutecne zacinaji nekde na 750,- vč. daně. Ty s ET-39 jsou jeste o 70Kc drazsi
Dobrý den. Jde o to, co je to za disky, pokud jsou disky třeba na Š120 tak je to snad i moc drahé Ale jinak k věci. Pokud je potřebujete jen proto, že na nich chcete jezdit, tak nic neřešte s jděte do nich. Pokud ovšem chcete i trochu reprezentovat sebe a manželku a své auto, tak by neměly být poškrábané moc a hlavně by neměl být ani jeden disk ťuknutý, protože potom nejde to kolo dostatečně vyvážit a hází to s volantem, což je hodně špatně. Jinak to asi tak vše, co mě napadá.
U plecháčů jde o to, aby nebyly deformované, nebo třeba vytlučené kužely pod šrouby. To, že nejsou hezké, není problém, stačí opískovat, jen to nesmí být natolik shnilé, že by ucházel vzduch z bezdušáků - takže jde zejména o oblast lemů.
Jinak problém nevidím žádný, sám jsem kupoval disky na vrakáči několikrát, mám radši obě sady kol, je to lepší, než stále přezouvat
Hlavně aby gumy nebyly staré - což muže zpusobit , že budou moc tvrde a ty jsou kničemu... Jen aby auto mělo na čem stat.
Jinak hlavně se podivat aby nebyly někde utržene o obrubník a aby měli aspon 6mm... Nějaka ta docela dobra sada se da sehnat kolem 1500 a za 2000 kamarad koupil i s alu kolama.
většinou bývají zrezlé ale to není na vadu,hlavně si skontrolujte jestli nejsou někde obouchané já vždy kupuju jeté alu,plecháče bych moc neřešil prostě na oko budou vypadat tak je kupte a uvidíte jestli budou v pořádku nebo ne já osobně bych nové plecháče nekupoval,zbytečně vyhozené peníze,mám dělnickej plat né ředitelskej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.